Movellas.dk – Hjemmeside for forfatterspirer og læsere

Når det kommer til at læse lange så vel som korte historier, skrevet af virkelig dygtige unge amatører, kan jeg anbefale Movellas.DK
Movellas er også rigtig god for forfatterspirer som gerne vil have deres tekster ud i verdenen. Og så er det alt sammen gratis!

Movellas samler virkelig alle unge med den samme interesse. Folk snakker sammen i forummet, læser og kommenterer hinandens historier, og skriver små opdateringer, kaldet mumbles. Alle er søde og venlige og jeg har endnu ikke set nogle negative kommentarer eller indlæg.

På Movellas er der også hele tiden en masse fede skrivekonkurrencer med alt fra bøger, til publicering, til gavekorts, som præmie. Skrivekonkurrencerne er også gode på andre måder end de præmier man kan vinde – forstået på den måde at du får øvet din skrivning, når du deltager. Hver skrivekonkurrence har et emne og nogle kriterier som man skal overholde. Dette udfordrer virkelig ens fantasi og, man får måske skrevet noget i en stil som man måske aldrig har prøvet før.

Og så lige et link 😉 – movellas.dk

Sawasdee – Thailandsk takeaway

Hvis du tilfældigvis skulle komme forbi Hørsholm kan jeg stærkt anbefale Sawasdee. Sawasdee er en lille thailandsk takeaway butik på Rungstedvej 5 i Hørsholm.

Jeg har efterhånden prøvet en del Thailandsk mad og jeg kan uden tvivl sige at dette er det bedste sted jeg har været på indtil nu. (Jeg har så dog heller ikke været i Thailand 😉 )
Sawasdee har noget for en hver smag, men hvis du spørger mig er retterne med ris og nudler de bedste. Så gode at jeg har valgt netop den type ret flere gange.

Maden som man bestiller, er klar på ca et kvarter, så det er rigtig smart at bestille sin mad over telefonen – på den måde er maden klar når man kommer.
Det eneste minus er at priserne er lidt dyre.. Men til gengæld er det rigtig store portioner og det er endnu ikke lykkedes mig at spise det hele på en gang – så har man noget til dagen efter.

Menukortet kan ses her: http://www.thaitakeaway2970.dk/menukort.php

En lille bonus information er at boksene som maden bliver leveret i, er værd at gemme til en anden dag da de er mikroovns venlige.
Jeg har nu prøvet dette sted omkring 4 -5 gange og det har været lige godt hver gang.

(Dette indlæg er på ingen måde sponsoreret og jeg har på ingen måde forbindelse til stedet)